Butikker og restauranter

Hos HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning A/S kan vi tilbyde alt fra nybyggeri til renovering og modernisering af netop din butik eller restaurant. Vi har mange års erfaring inden for bl.a. udskiftning og renovering af døre og vinduer, opsætning af lofter og skillevægge samt lægning af nyt tag og trægulve. Desuden varetager vi også opgaver inden for optimering af personalefaciliteter og varelagre samt opsætning af varegårde, hegn og andre nødvendige afskærmninger.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for at få 

et uforpligtende tilbud.

Aarhus Central Food Market

Den 1. oktober 2016 kunne Aarhus Central Food Market på

Skt. Knuds Torv i Århus slå dørene op til en helt ny verden fyldt med nye sanseindtryk.

Her havde HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning A/S været med til at etablere de mange madboder samt stået for opsætningen af skillevægge, døre, svingdøre, skydedøre, lofter, lydpaneler, og hvad der ellers skulle til for at skabe det nye mad-mekka i det centrale Århus.

Kulturhavn Gilleleje

HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning A/S har været med til at bygge Kulturhavn Gilleleje, som forbinder kulturlivet og handelslivet i Gilleleje. Her har vi blandt andet bygget flere butikker, hvor vi har lavet tage og facader, lagt gulve, opsat vægge, lofter og døre, isat vinduer og porte m.m. Se billeder og flere referencer her.

INFORMATION​

HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning A/S

CVR: 26671396

​Tjørnevænget 63

6070 Christiansfeld

Kontor og værksted

Højrup Landevej 2
6070 Christiansfeld

Kontakt os

Tlf.: 74 56 86 36

Mob.: 20 14 86 36

E-mail: Info@hmbyg.dk