Eksklusive byggerier

Hos HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning A/S bestræber vi os konstant på at udvikle vores erfaring og ekspertise på mange forskellige områder. Bl.a. varetager vi med glæde opgaver, som kræver ekstra fokus på detaljer og materialer i høj kvalitet samt store erfaringer inden for solidt håndværk. Disse eksklusive byggerier kan være alt fra huse og lejligheder til erhvervslokaler og erhvervsejendomme. Vi har som underentreprenør indgået i mange samarbejder med mange større entreprenører for at skabe de bedste resultater. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Ewers pakhus i Sønderborg

HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning A/S har renoveret den 109 år gamle trækonstruktion i Ewers pakhus i Sønderborg, så det i dag er en del af Multikulturhuset Sønderborg. Pakhuset har fået nyt tag og tagkonstruktion, og bindingsværket er renoveret ved hjælp af de oprindelige håndværksmetoder fra starten af 1900-tallet. Inde i huset er der blevet opsat skillevægge, bygget gangbroer, opsat lofter, isat døre og vinduer samt lagt nyt plankegulv. Se billeder fra projektet her.

The Silo i København

I København har HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning A/S udført tømrer- og snedkerarbejdet i den 17 etager høje silo, “The Silo”, som er ombygget til 38 eksklusive boliger i Nordhavn. Disse lejligheder ligger i dag blandt nogle af Danmarks hidtil dyrest udbudte lejligheder. Se billeder fra projektet her og læs her om den pris byggeriet har fået. 

Hotel Herman K i København

På Bremerholmen i det centrale København har HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning A/S været med til at forvandle en markant transformerstation til et luksushotel. Hotel Herman K åbnede dørene den 1. juni 2018 og er et 5 stjernet designhotel skabt i et samarbejde mellem Kähler og Brøchner Hotels. Læs artiklen her om det imponerende hotel, som tilhører den absolutte luksusklasse.

 Se billeder fra projektet her.​

INFORMATION​

HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning A/S

CVR: 26671396

​Tjørnevænget 63

6070 Christiansfeld

Kontor og værksted

Højrup Landevej 2
6070 Christiansfeld

Kontakt os

Tlf.: 74 56 86 36

Mob.: 20 14 86 36

E-mail: Info@hmbyg.dk