Gulvarbejde​

Lige meget om du skal have lagt et helt nyt gulv, eller om du står og har brug for at få renoveret det gamle, så står HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning A/S klar til at hjælpe dig. Vi har stor ekspertise inden for gulvlægning og er klar til at løfte opgaven. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Nyt gulv

I HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning A/S bestræber vi os på, at finde den løsning som passer til lige netop dig og dine behov. Hvis du står og skal have lagt et helt nyt gulv, står vi klar med vores store erfaring og kyndige vejledning, så du er sikker på, at valget af materialer passer til dig – både udseendemæssigt og funktionsmæssigt.

I samarbejde finder vi løsningen, og så sørger vi for at skaffe de helt rigtige materialer fra vores leverandører.

Da vi samarbejder med mange forskellige leverandører i hele landet, har vi mulighed for at lægge alt fra trægulve i stuen til fliser på badeværelset. Vi tilbyder f.eks. lægning af flydende gulve, plankegulve, vinyl-, og linoleumsgulve.​

Reparation og vedligeholdelse

Hvis dit gulv trænger til en kærlig hånd eller har en skade, som kræver en reparation, så står HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning A/S klar til at hjælpe dig. Vi har stor, faglig viden inden for gulve og kan derfor hjælpe dig med den bedste behandling af netop dit gulv. 

INFORMATION​

HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning A/S

CVR: 26671396

​Tjørnevænget 63

6070 Christiansfeld

Kontor og værksted

Højrup Landevej 2
6070 Christiansfeld

Kontakt os

Tlf.: 74 56 86 36

Mob.: 20 14 86 36

E-mail: Info@hmbyg.dk