Nye døre og vinduer

Hos HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning A/S tilbyder vi både reparationer og udskiftninger af alt fra døre og vinduer til større glaspartier. Desuden står vi også altid klar med rådgivning om energiruder og generelle energirenoveringer, så vi altid kan hjælpe dig med at optimere din bolig bedst muligt og dermed spare penge på energiforbruget. 

De rette døre og vinduer til dig

For os er det vigtigste at skabe det resultat som netop passer til dig og dine behov. Derfor tager vi naturligvis stort hensyn til såvel bygningens stil som til bygningens arkitektur. Vi har stort kendskab til døre og vinduer og kan derfor levere lige netop dén dør eller dét vindue, som du ønsker – uanset form, farve eller materialevalg. Om det skal være trævinduer, plastvinduer eller de populære træ-aluvinduer er dit valg, men vi vejleder gerne om hvad der passer til netop din bolig – og vi leverer naturligvis fra de bedste leverandører.

Glasarbejde

Vi bestræber os ikke blot på at skabe det bedste resultat udseendemæssigt, men også funktionsmæssigt. For os er det vigtigt, at dine døre og vinduer ikke blot ser fantastiske ud, men også er optimale energimæssigt. Derfor tilbyder vi dig også udskiftning af termoruder samt montering af glasværn for at sikre dig det perfekte resultat.

​Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os​ for at få et uforpligtende tilbud.

Se vores galleri ved at klikke her.​

INFORMATION​

HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning A/S

CVR: 26671396

​Tjørnevænget 63

6070 Christiansfeld

Kontor og værksted

Højrup Landevej 2
6070 Christiansfeld

Kontakt os

Tlf.: 74 56 86 36

Mob.: 20 14 86 36

E-mail: Info@hmbyg.dk