Renovering af hus, nybyggeri og tilbygning​

Scroll ​for mere

​Drømmer du om en tilbygning, ombygning eller en komplet renovering af hus? Eller skal du måske endda have bygget en helt ny bolig? Hos HM Byg Christiansfeld ApS tilbyder vi alt fra husrenovering til nybyggeri for kunder i blandt andet Kolding, Haderslev og hele Sydjylland, og vi har mange års erfaring inden for branchen.

Tilbygninger og ombygninger

Står du og mangler lige netop den tilbygning eller ombygning, som vil gøre dit hus til det perfekte hjem?

Vores dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig med alt fra design til valget af materialer. Vi bestræber os på at finde det perfekte resultat, som passer lige til dig og dine behov. Derfor kan vi også tilbyde dig hjælp med byggetegninger samt ansøgning om byggetilladelse.​

Komplet renovering af hus

Hvis du står og skal renovere dit hjem, så er vi klar med en hjælpende hånd for at sikre dig en perfekt, tidssvarende og ikke mindst energivenlig bolig. Vi varetager alt fra renovering af et enkelt rum til en totalrenovering af hus.

Nybyggeri og sommerhuse

Vi tilbyder at bygge tilbygninger, ombygge eller renovere din nuværende bolig, og vi bygger også gerne en helt ny bolig til dig helt fra bunden. Dette gælder såvel almindelige boliger som sommerhuse, hvor vi sammen skaber de bedste resultater lige efter dine idéer og behov.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på husrenovering afhænger i høj grad af, hvor omfattende en renovering af hus der er tale om – skal vi fx kun renovere et enkelt værelse, eller er der tale om en totalrenovering? En anden prisfaktor er materialevalg, og vi hjælper selvfølgelig gerne med at opsætte en billig vs. en dyr løsning. Derudover udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 20148636 eller e-mail Info@hmbyg.dk og få en pris på dit byggeprojekt. 

Vi er medlem af Dansk Håndværk og er dækket af Håndværkergaranti

Det forpligter at yde kvalitet og det forpligter at være medlem af Dansk Håndværk.

Et skræddersyet tilbud

Lad os klare tømrer- og snedkerarbejdet

- vi har tilfredshedsgaranti og dækker hele Danmark

Professionelt tømrer- og snedkerarbejde  i hele Danmark siden 1998.

Hovedadresse

Tjørnevænget 63

6070 Christiansfeld

Rutevejledning

Kontakt​

​Telefon: 7456 8636

Mobil: 2014 8636

E-mail: Info@hmbyg.dk

logo-hvid

Copyright ©​ 2019 HM Byg Christiansfeld ApS