Renovering af hus og sommerhus

Scroll ​for mere

​Drømmer du om en tilbygning, ombygning eller en komplet renovering af hus eller sommerhus? Eller skal du måske endda have bygget en helt ny bolig? Hos HM Byg Christiansfeld ApS tilbyder vi alt fra husrenovering til nybyggeri for kunder i blandt andet Christiansfeld, Kolding, Haderslev og hele Sønderjylland, og vi har mange års erfaring inden for branchen.

Tilbygninger og ombygninger af dit hus og sommerhus

Står du og mangler lige netop den tilbygning eller den ombygning, som vil gøre dit hus eller sommerhus til det perfekte hjem?

Vores dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig med alt fra design til valget af materialer. Vi bestræber os på at finde det perfekte resultat, som passer lige til dig og dine behov. Derfor kan vi også tilbyde dig hjælp med byggetegninger samt ansøgning om byggetilladelse ved renovering af hus.

Komplet renovering af hus eller sommerhus

Hvis du står og skal renovere dit hjem, så er vi klar med en hjælpende hånd for at sikre dig en perfekt, tidssvarende og ikke mindst energivenlig bolig. Vi varetager alt fra renovering af et enkelt rum til en totalrenovering af hus.

Byg nyt hus eller byg nyt sommerhus

Vi tilbyder at bygge tilbygninger, ombygge eller renovere din nuværende bolig, og vi bygger også gerne en helt ny bolig til dig helt fra bunden. Dette gælder såvel almindelige boliger som sommerhuse, hvor vi sammen skaber de bedste resultater lige efter dine idéer og behov.

Hvad koster renovering af hus eller en renovering af et sommerhus?

Vores priser på renovering af hus afhænger i høj grad af, hvor omfattende en renovering der er tale om – skal vi f.eks. kun renovere et enkelt værelse, eller er der tale om en totalrenovering? En anden prisfaktor er materialevalg, og vi hjælper selvfølgelig gerne med at opstille en billig og en dyr løsning. Derudover udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 20 14 86 36 eller e-mail henrik@hmbyg.dk og få en pris på dit byggeprojekt. Vi glæder os til at hjælpe dig med din renovering af hus!​

Vi er medlem af Dansk Håndværk og er dækket af Håndværkergaranti

Det forpligter at yde kvalitet og det forpligter at være medlem af Dansk Håndværk.

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 20 14 86 36​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Et skræddersyet tilbud

Lad os klare tømrer- og snedkerarbejdet

- vi har tilfredshedsgaranti og dækker hele Danmark

Professionelt tømrer- og snedkerarbejde  i hele Danmark siden 1998.

logo-hvid

Copyright ©​ 2019 HM Byg Christiansfeld ApS