​Tagrenovering og andet tagarbejde udføres

Scroll ​for mere

Hos HM Byg Christiansfeld ApS står vi altid klar til at hjælpe dig med alt fra nyt tag til en mere simpel tagrenovering. Vi har kunder i blandt andet Kolding, Haderslev og omegn, men også i resten af Sydjylland.

Alt fra tagrenovering til opsætning af kviste og tagterrasser

Foruden tagrenovering og lægning af nyt tag kan vi desuden også hjælpe dig med vedligeholdelse af dit nuværende tag samt tagreparation af store som små skader. Udover dette tilbyder vi også opsætning af kviste, tagterrasser og ovenlysvinduer til konkurrencedygtige priser – mulighederne er mange.

Tagarbejde tilpasset dig og dit hjem

Vi tager naturligvis stort hensyn til netop dit hjems arkitektur og står altid klar med kyndig rådgivning om alt fra design til materialevalg. Vores mål er at skabe den helt perfekte løsning til dig og dit hjem, som vil være holdbar de næste mange år. Vi udfører tegltage, eternittage og ståltage. Desuden samarbejder vi med dygtige tagfirmaer og tilbyder derfor også at lave tage med tagpap eller zink.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på lægning af nyt tag afhænger blandt andet af, hvilken løsning du vælger. Tagpap er en billig løsning ift. eksempelvis eternittag og tegltag, men ønsker du en konkret pris, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på din opgave, uanset om du skal have foretaget en tagrenovering eller lagt et helt nyt tag. Ring og hør mere på telefon 7456 8636 eller skriv til vores e-mail Info@hmbyg.dk.

Vi er medlem af Dansk Håndværk og er dækket af Håndværkergaranti

Det forpligter at yde kvalitet og det forpligter at være medlem af Dansk Håndværk.

Et skræddersyet tilbud

Lad os klare tømrer- og snedkerarbejdet

- vi har tilfredshedsgaranti og dækker hele Danmark

Professionelt tømrer- og snedkerarbejde  i hele Danmark siden 1998.

Hovedadresse

Tjørnevænget 63

6070 Christiansfeld

Rutevejledning

Kontakt​

​Telefon: 7456 8636

Mobil: 2014 8636

E-mail: Info@hmbyg.dk

logo-hvid

Copyright ©​ 2019 HM Byg Christiansfeld ApS